Udlej din Ejendom
Udfyld vores formular og lås op for problemfri ejendomsforvaltning eller hjælp med at finde lejere.
Sådan fungerer det
Get in touch
Udfyld formularen på vores hjemmeside
og give oplysninger om din ejendom og den type aftale, du forestiller dig.Alternativt er du velkommen til at sende en email eller ring til os +45 81 72 98 98 for en mere direkte samtale.
Afstemning af besigtigelser og besøg
Efter modtagelse af dine oplysninger kontakter vores dedikerede team dig hurtigt. Vi vil drøfte og afslutte betingelserne og sikre, at alle dine spørgsmål og bekymringer bliver behandlet. Derefter planlægges en aftale for ejendomsvisning efter din bekvemmelighed.
Bekræftelse af din lejer
Når en passende lejer er fundet til din ejendom, vil vi tage kontakt med dig for den endelige godkendelse. At sikre, at lejeren matcher dine forventninger og præferencer, er vores prioritet.
Sørg for, at dine lejekontrakter er klare, korte og i overensstemmelse med de seneste regler, der beskytter dine rettigheder og interesser som udlejer.
Har du specifikke krav til lejere? Vores dedikerede team vil udføre en skræddersyet søgning for at finde den ideelle lejer, der opfylder alle dine kriterier.
Forberedelse af lejekontrakt
Skræddersyet lejersøgning
Professionelle rengøringstjenester
Vores tjenester
Hos Houseroom tilbyder vores grundlæggende service en omfattende database over potentielle lejere, der giver os mulighed for at finde dig en passende lejer uden omkostninger. Men vi stopper ikke der. Vi anerkender de unikke behov hos hver udlejer og præsenterer et udvalg af yderligere, overkommelige tjenester for at sikre, at din udlejningsoplevelse er så problemfri og givende som muligt.
Vælg den ultimative bekvemmelighed med vores totale ejendomsforvaltningspakke, der tager sig af alle administrative opgaver, ind- og udtjekningsprocedurer samt rutinemæssige vedligeholdelsesopgaver.
Få din ejendom til at skille sig ud med højtopløste billeder og en tiltrækkende præsentation, der effektivt og effektivt tiltrækker de rette lejere.
Hvis din ejendom ikke er møbleret, kan du regne med os til at koordinere møbleringen, så din ejendom både er attraktiv og funktionel og klar til at byde lejere velkommen.
Omfattende ejendomsforvaltning
Professionel fotografering og præsentation
Møblering og ejendomsforbedring
Sørg for en fejlfri og indbydende miljø for dine lejere med hjælp fra vores tilknyttede professionelle rengøringsservices.
Udlejerformular
Venligst forsyn os med en kort beskrivelse af din ejendom og specificer den type aftale, du gerne vil have med os. Disse oplysninger vil hjælpe os med at forstå dine behov og forventninger bedre, hvilket sikrer et mere gnidningsløst samarbejde.
Kontakt os
Vores dedikerede team er her for at hjælpe. Tag kontakt, og vi vil assistere med at skræddersy din søgning for at finde en ejendom, der er helt rigtig for dig.